onsdag 1. august 2012

Den sorte dame

Den sorte Dame!!

Tidligere i sommer fikk jeg en utfordring av Kirsten Hyde om å lage en seilbåt...Selvfølgelig takket jeg jo ja til det, men visste nok ikke hva jeg sa ja til...hihi...
I og med at jeg har hundre prosjekter på gang tok det litt tid før skuta ble ferdig, men her er resultatet:
"Den sorte Dame"

Jeg gjorde det ikke lett for meg selv, men det gjør jeg sjeldent..hihi.
Jeg har prøvd så godt jeg kan å få skuta/seilbåten til å ligne litt.
Dette er et innlegg med mange bilder ;))Jeg har brukt rød kraftig kartong til brettinga av selve båten. Å det ble mye #?!%&# mens jeg holdt på. Har prøvd å gå med en del detaljer, å jeg har tatt i bruk mye rart.
Brukt svart bazzill på alt som er svart.Litt mørkt bilde, men skuta i sideprofil.En sjørøverskute må selvfølgelig ha skattekiste...Jeg har brettet skattekista i brun bazzill, svertet den med litt svart blekk. Kista ble fylt med raindrops, malt med gullmaling og toppet med noen fargerike bling. Slik at det ble seende ut som om den var full av gods og gull ;))Den sorte dame må også ha Den gylne tiger fikk jeg beskjed om...Så her har jeg prøvd å få til det da ;)Litt seil og sjørøverflagg. Seilene er laget av papirlommetørkle..hihi...hadde ikke noe hvitt stoff og bazzill ble for stivt, da fant jeg ut at jeg kunne prøve med det. Å det funket fint det :)Fra roret...Gjerdet er laget av gullapir, skåret opp i deler og limt samme..(veldig pirkete)..Limt opp en bit av et sjørøverkart bak. Roret er et hjul som jeg har klippet i filler, limt på en blomsterpinne.Sett fra en annen vinkel.Seilet mitt...hihi...Skuta sett forfra, masse seil og tråder.Skuta fra siden. Pyntet med svart bazzill og gullglitter. Samt litt gullkartong.Skuta bak, måtte jo ha på denne figuren her og ;)
Den er laget av gullkartong, hvit bazzill, rød kartong og metalltape. Bygd opp med 3D puter for å skape litt dybde. Hodeskallen i bling var noe jeg hadde liggende, da fikk jeg brukt den til noe morsomt og.
Skilt med "Den sorte dame" er festet bak her som dere ser.Nærbilde ;)
Det skulle kanskje vært gitter i øynene her, men jeg droppet det.Skuta sett fra andre siden...Hadde ikke noe svart netting som passet på båten, fant derfor noe gammelt fiskegarn jeg hadde og prøvde med det. Det ble litt slarkete, ikke lett å få det stramt. Men det får så være fant jeg ut. Jeg kunne ikke stramme til for mye, da datt "mastene" ned. Ikke helt fornøyd med at det ble slik, men måtte bare sette et "."Skuta ovenfra..Har laget en liten utkikkstønne, det hører jo med :)
Limt på en hodeskalle på gulvet, bare for å pynte opp litt..Fra en annen vinkel igjen. Trapp opp til roret måtte vi også ha. Pyntet opp med en bord med hodeskaller og sjørøverting.Skuta i profil igjen. Skuta er limt fast til en holder for at den skal kunne stå. Den er spiss i bunnen og vipper bare over hvis den ikke står i en holder.

Tusen takk for at du tok deg tid til å være med gjennom dette lange innlegget ;))

Legger seilskuta mi inn i følgende utfordringer:

Kortudfordring #67 - Fargerikt
Nordsalten-hobbyklubb #58 - Anything goes
Mytimetocraftchallenge #184 - Fantasy
Scrapperiket #55 - Sommer
Anythingchallenge #72 - Lets not be square
Alwayscrafting #12 - Water

Tusen takk for hyggelige kommentarer <3 p="p">
Ha en fortsatt fin onsdag.

Klem


11 kommentarer:

My Hyde Away sa...

Utrolig fin denne her altså. Skikkelig imponerende og et WOOOW prosjekt :) Synes det var morro du tok utfordringen for det er litt mer gøy å ta den sammen med noen enn helt alene :) Gøy å se at en utfordring også kan bli så forskjellig. Nyt resten av de lyse kveldene også (kanskje til litt mer scrapping i regnværet? ) Klem fra Kirsten.

Shell Shearer Swinscoe sa...

WOW! stunning creation, just love it!

Thank you for sharing with us at My Time To Craft, good luck!
Hugs Shell xx

Pysselfröken sa...

Vilken häftig skapelse! tack för att du deltar i Kort O Manias utmaning.

Filharmonica sa...

Jeg er stum av beundring! For ett utrolig flott prosjekt! Takk for at du deltar i Scrapperikets utfordring, og lykke til! DT Heidi

Lille`s hule sa...

Æ måtte no inn hær og beundre papir værket ditt, du e bare rå. Den dærre hobby butikken din skal du bare åpne, før du blir å sæll som varmt hvete brød ;)
Masse godhelgsklæmma fra Lille mæ :)

Purple Crazy sa...

wow, fab creation, so much work, thanks for sharing with us at My Time To Craft x

Gunn`s Kort sa...

For et fantastisk arbeide!
Tusen takk for at du deltar hos NSHK.
Klem fra Gunn

Frk. Bogstad sa...

WOW!!!!

Line sa...

Herlighet så flott da !!!! Du må ha verdens tålmodighet og fantasi. Suuuuper.

Hege sa...

Du er bare RÅ til å brette Gunn KJEMPEFLOTT!!!!!

Hege sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.