fredag 27. desember 2013

Nok et julekort med steampunknisse


Nok et julekort med, men med en annen steampunk nisse. Ideen til kortet er hentet fra Marianne sin blogg. Hun har lagt ut en enkel og fin forklaring. 
Jeg har pyntet kortet veldig enkelt, syntes nissen skulle komme godt frem ;)Motiv fra Makeitcrafty og tekst fra Dylusions. Punch fra MS og bånd fra Søstrene Grene. Charms fra Unik Hobby og gear fra FB og ebay. Snøkrystall dies fra io og glitter perler fra ebay. Motivarket er fra Papirdesign mener jeg å huske (skikkelig dårlig på det med ark altså....). Bazzill i forskjellige farger. Motivet er fargelagt med promarker. Nissejakka er påført snø og snøglittermaling på de hvite detaljene.


Tekststempel fra NSS. Hentet detaljer fra forsiden for å skape en helhet. Gear, snøkrystaller og glitterperler. Samt magebelte.
 

Et lite nærbilde, enkelt og dekorativt.
 

Kortet sett fra siden. Dette er egentlig morsomme og enkle kort å lage. De ser så innmari avanserte ut og så er de så enkle og fornøyelige å lage :)

Dette julekortet passer inn i følgende utfordringer:

Cutecardthursday #301 - Anything goes
Herecometheboysblogchallenge #66 - Anything goes for the boys
Divasbydesignchallenge #Anything goes

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Nå skal jeg ut å gå en tur i ruskeværet før jeg senere skal på senteret...forhåpentligvis er de andre ferdig når jeg kommer...hihi..

Ha en strålende fredag.
Klem

4 kommentarer:

As.I.Do.Rodos. sa...

Brilliant design love Santa. Thank You for Playing and sharing your creation with us at Here Come The Boys! Good Luck from Woo, Sharon, Teresa, Donna, Jacky, Ginny, Becky, Mojca, Mandz, Stacey & Helen x

Margreet sa...

Gorgeous card....thanks for joining us at Divas by Design.
Wishing you a Happy, Healthy and Creatvie 2014!
xxx Margreet

Karen Dunbrook sa...

Love your joyful card!!

Sharon sa...

This is a gorgeous card. The santa image is fabulous as is the design.
Thank you for sharing this with us at Diva's by Design.
Hugs Sharon. x
{Nellie’s Handmade Cards}