lørdag 12. februar 2011

Post-it staffelikort

Marianne hadde laget en super flott tutorials for StampArtic som jeg bare måtte prøve meg på :) Super enkel og super lett :)
Denne har jeg laget med de nye Maja Design arkene...Jeg falt pladask når jeg så de...Bare må ha!!! Denne har jeg tenkt å ha på jobben. Pynte pulten min med noe pent. Så får jeg håpe det ikke kommer noen oljete og fettet feingre på den ;)

Fargene ljuger litt..Lillafargene er jo mørkere. Bilder har jeg hentet i fra et postkort jeg hadde liggende. Brukt spellbinders, blonde, puncher og blomster fra woc. Kantene er svertet med fluic chalk - creamy brown. Bokstaver fra making memories. Hatt på glitterlim hist og her :)


Denne har jeg tenkt å gi bort til en god og søt venninne. Usikker på hvor arkene kommer fra, de har jeg hatt liggende leeeenge ;P Kantene er svertet med  fluic chalk - charcoal. Bokstaver fra making memories.


Pyntet med blomster fra woc, punch fra Magnolia, perler og bling fra prima, sommerfugl fra KM, bilde fra klippeark :) Blomstene er påført glitterlim.

En i vårlige farger. Her jeg har brukt resteark...(har jo så altfor mye av det)..noe er Maja Design, annet er ukjent. Også her er blomster fra woc, blonde, sommerfugl punch fra MS, perler, blad punch og stempeltrykk fra Sarah Kay. Tror det er fargelagt med akvarellfarger, husker ikke. Har hatt det liggende lenge :) Alle kanter er svertet med fluid chalk - creamy brown.

Blomstene er svertet med creamy brown og påført litt glitter :)

Fjerde og siste i denne omgang..Her har jeg også brukt restepapir. Greit å få brukt opp litt av det. Motivet er printet ut fra nettet. Pyntet med blomster fra woc, bladpunc og jeg har brukt min nye MS bord punch :) Bånd fra Nille og bokstaver fra carolees creations. Kantene er svertet med fluid chalk - creamy brown.

Litt nærmere..Valgte også her vårlige farger. Jeg venter på våren, å mens jeg venter får jeg leke med lyse og lette farger.
Takk for at du titter innom :) Ønsker deg en strålende lørdag.Nyt det nydelige vinterværet :)

2 kommentarer:

Sylvia sa...

WOW - disse var nydelige:-))
Delikate farger og stilig pynt på alle sammen!!

Lill Anita sa...

Så flotte alle dine post-it staffelikortene var....
Ha en fin dag:)