lørdag 3. mars 2012

Pelle Politibil

Jeg har lekt litt igjen...brettet, klippet og limt ;)..Denne skal brukes i gave til noen kjekke, hyggelige og engasjerte politimennesker i forbindelse med et foredrag. Satt å grublet en stund...hva kan jeg lage som ikke oser av blomster og tyll ;)))) Kom plutselig på at det hadde vært en mal i Ett trykk, nr. 5/2011 av en boble som ble brukt som bordkort. Aha...da falt alt på plass, forstørret malen en del og laget min egen variant av Pelle Politibil..hihi...Er`n ikke søt???



Her det brukt svart og hvit bazzill. Brukt den nye hvite Distress Marker rundt vinuder og for å lage noen markerte overganger. Satt en perle i lyktene foran for å gjøre litt mer ut av dem. Har i tillegg brukt sølv glitter kartong. Brads og metallblomster som hjulkapsler. Tatt en bit blå bazzill og prøvd å lage et blålys.



Foran...søt..knis..Tekstempel fra Norsk Stempelblad. Brukt en gul/beige kartong inni lyktene.



Har brukt rub-ons her, men vet ikke hvor den kommer fra. En gml. sak ;)



En cab...selvfølgelig...hihi...tanken er jo at de kanskje vil ha den på jobben og da kan den fylles med noen godsaker! :) Cab lokket er festet med magneter.



Her er det plass til myyyye godsaker..som dere ser...



Fra en annen vinkel, det tyter med godis...Da er denne klar for å bli overlatt til ny eier. Håper bare at den faller i smak :))

Takk for alle koselige tilbakemeldinger.
Ha en fin lørdag.
Klem

3 kommentarer:

Heidi sa...

Denne bilen er jo bare noe av det tøffeste jeg har sett - du er utrolig flink

Klemmer fra Heidi

Monica sa...

Wow, denne var kjempe kul.

Mette sa...

Fantastisk:)) Så genialt tenkt.