mandag 28. mai 2012

Konfirmasjonskort

Det er konfirmasjonstid i vårt område, har derfor laget opp en del kort for å ha liggende til de som kommer på det i siste sekund ;o)Et kort til en tøff skater-gutt kanskje. Denne tøffe skater gutten er fra KennyK, digi motiv. Fargelagt med promarkers. Begynner å få litt dreisen på det nå syntes jeg..men mye igjen å lære!
Har preget et bazzillark med mursteinsmønster (fra Tim H), svertet på litt sort, brunt og rødt for å få frem litt effekt. Pyntearket er et gammelt ark jeg har hatt liggende lenge, tror det er BasicGrey.Stjernebrads som jeg har hatt liggende. Jammen usikker på hvor tekststemplet kommer fra..Festet på skateboard og kassettspiller på en swivel clasps fra Tim H. Satt på to raindrops nede i hjørnet.Tekstempel fra NSS, to stjernebrads. Laget to "holdere" til å ha pengene i.Slik ser det ut ferdig og stående. Prøver å pynte lite og røft til gutta...(Har en streng sensor her hjemme..han sier i fra hvis det blir for fjollete og blomstrete.."som han sier" ;o))

Legger dette kortet inn i følgende utfordringer:

2sisterschallengeblog #93 - Bring on the boys
Craftycatzweeklychallenge #134 - Card for a man

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Ha en fortsatt fin 2. pinsedag.

Klem

4 kommentarer:

CRAZYCRAFTSHED sa...

Hi Gunn
A fabulous card love the image thankyou for joining us this week at CraftyCatz
hugs Dianne xx

Nannieflash sa...

Fabulous card love your image and your papers. Thanks for joining us at CFM, good luck with the challenge. hugs Shirleyxxxx

Aunty Sue sa...

Fab man's card thanks for sharing at Crafty Catz this week with our male challenge

Patricia St Martin sa...

Wonderful card. Love how you stayed with the theme of Congratulations. Thanks for joining us for our challenge at Card for Men. Good luck on the challenge.
Hugs, Patricia