søndag 1. juli 2018

Stjerneeske

Wow....1.juli allerede. Jeg syntes denne sommeren har vært så lang, det skyldes selvfølgelig alt fin været og at jeg har en ny jobb. Nå har jeg tid til å nyte timer på terrassen om ettermiddagen.
Ny mnd betyr også ny utfordring hos Scrap from your heart. Denne gangen er alt lov! Da er det bare å hive seg rundt og produsere hva du måtte ønske.  Du har frist på deg til 28.julli kl 20.00.

Jeg har laget en stjerneeske denne gangen. Noen ganger får man forespørsler som går rett i hjertet. Kundene ønsker noe helt spesielt, noe som treffer mottaker. Gjerne yrke, hobby, alder etc.
Denne gangen fikk jeg forespørsel om å lage noe for en mor. Hennes snuppe skulle konfirmeres i juni og hun ønsket noe fint, noe spesielt. Jeg sendte henne noen bilder m/priser slik at hun kunne se og vurdere. Valget falt på en stjerneeske.Her har jeg embosset ramma til motivet. Ramma er av chipboard. Ikke enkelt å se men jeg har brukt ulike frantage pulver. Ulike blomster i form og farge. Små symbolikk pynt hist og her.Esken er som vanlig 5cm høy og lokket er 3cm. Ramma er bygget opp med 3D puter.


Ark som det står konfirmant på og nydelige roseark.


Inni lokket på esken. Tekst på stjerne og blomster. Samt hjerte som symbolikk.


Stjerne hvor det er plass for personlig hilsen.

Jeg fikk frie tøyler, men helst noe i lilla. Og gjerne med bilde av konfirmanten. Jeg forstod at denne esken måtte romme all den morskjærligheten som hun hadde til sin datter. Jeg måtte klare å formidle det i esken og pynten. Gosh tenkte jeg, hvordan skal jeg få til det(?)
Denne esken var viktig for henne. Jeg vet også at pengene hun brukte på esken kanskje burde vært brukt på en time i helsetjenesten. Men dette var viktigere for henne. Morskjærlighet forstå alle som er mammaer. Men for enkelte ligger det enda mer i det enn hva andre tenker over. I dette tilfellet er det slik.
Jeg er ydmykt takknemlig for tilliten hun viste meg, esken falt i smak...både hos mor, og hos datter. Jeg hadde klart oppgaven med å formidle de ordene som ikke ble sagt eller skrevet.
Tusen takk!

Legger esken inn i følgende utfordringer:

Papirdesign #Sommerutfordring (31/8) - ark og noen blomster
Scraptherainbow #2 - Sommer (30/7)
Kreativscrappingblogg #6 og 7 - Blomster (26/7)

Ønsker deg en fortsatt fin ettermiddag 💛

Klem6 kommentarer:

ParentesFantom1 sa...

Så flott stjerneeske, så herlig og sart i fargene.
Takk for at du er med på utfordringen vår.
Hilsen DT Trude Julie, Scrap the Rainbow

Renate Sarassen sa...

Utrolig lekker stjerneeske og flott pynta! Litt av en jobb med den, tenker jeg...
Takk for din deltakelse hos Papirdesign :)
Hilsen DT- Renate

Jorunn`s scrapperier sa...

Utrolig flott eske og så flott at du fikk med alle tingene moren ønsket.
Takk for at du deltar hos Scrap the Rainbow DT Jorunn Elin

gosti sa...

For en nydelig eske; flotte detaljer, farger og bruk av blomster!
Takk for at du scrapper sammen med oss i Kreativ Scrapping.
Sommerhilsen fra Sigrid

RitaK sa...

Fantastisk flott bretteprosjekt, og ikke av det enkleste slaget heller... Imponerende og lekkert. Tusen takk for at du deltar på Papirdesign sin sommerutfordring :-)


Scratch sa...

Så kul stjerneboks! Skikkelig stilig!

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping! DT Linda :)