torsdag 6. oktober 2022

DU ER SPESIELL

Bursdagskort laget til ei veldig god venninne. 
Dette kortet ble jeg veldig fornøyd med, både farger, oppsett og motiv. Noen ganger klaffer det mer enn andre ganger.


Jeg har valgt duse jordfarger sammen med hvitt og litt grønt og rosa. Pyntet med roser, enamels, metallpynt, blader stanset ut i kobber glitterkartong. Og jeg har brukt tekst stickers.


Kantene på arkene ble vætet før jeg krøllet og rullet de. Deretter tørket de godt før jeg fortsatte. Kantene er svertet med hvit gesso. I tillegg har jeg splæsjet hvit gesso over alt.


Motivet fant jeg på Pintrest. Hvit gesso på kanten her og. Jeg har også brukt embossing i hvitt, gull og kobber. Sommerfugelen er laget i gips. Jeg har prøvd meg på ulike teknikker med silikonformene mine.

Blonder, bånd, chipboard lagt lag på lag. Engel jeg har laget av hvit papir leire. I tillegg til hvit gesso har jeg hatt litt embossing på kanten. 
Pynten er også svertet med hvit gesso. Jeg har laget en rosa engle pin til dette kortet. På den brukte jeg perler, metalldeler og englevinge charm.


Fuglen på innsiden av kortet stammer fra en gammel reklameannonse jeg fant i et ukeblad. Jeg syntes den var så fin så jeg måtte bare ta vare på den siden. Det var tre forskjellige. 


Jeg har ikke krøllete arkene på innsiden av kortet. Hvis jeg skulle gjort det burde jeg laget en liten rygg i bretten slik at det hadde blitt bedre plass. Kantene er svertet med hvit gesso og jeg har hatt på litt embossing i kobber farge. Teksten har fått litt hvit og gull gesso på seg.


Den andre siden. Her er det plass for min personlige hilsen.
Jeg har brukt den nedre kanten på mønsterarket som pynt under feltet både her og på den andre siden. Har også pyntet med enamels, blomster og blader.


Begge sidene på innsiden.


Engle pin`en i nærbilde.Ønsker deg en fin kveld og natt 💚

 

1 kommentar:

machine a sous en ligne sa...

Thanks for taking the time to write this blog