fredag 16. januar 2015

Tilbakeblikk

Nordsalten har en utfordring som heter tilbakeblikk. Da jeg så den visste jeg med en gang hva jeg ville hente frem.
Denne julekalenderen ble laget til min kjære pappa. Og i dag kjennes det så godt at jeg gjorde det. Lukene ble fylt med scrapelodd, hjerter m/tekst og som symbol. Små lapper med budskap og kjærlighet. Å jeg er så inderlig glad for det jeg gjorde, for i går mistet jeg min kjære pappa. Han tapte kampen mot kreften. Ikke alltid like enkelt med ord, derfor er jeg så takknemlig for hva jeg gjorde her.
 
 
Pappa fikk alltid scrapekalender til farsdagen, det var fast tradisjon. Men han hadde aldri fått en pakke kalender, det var jo ikke slikt før. Så dette ble det første og eneste av det slaget.
 
Se hele innlegget mitt her:
 
 
Legger da dette innlegget inn i utfordringen hos:
 
Nordsalten #109 - Tilbakeblikk
 
Tusen takk for at du tittet innom hos meg og takk for hyggelige kommentarer.
 
Klem
 

3 kommentarer:

Astrid sa...

Hei Gunn, Så trist å lese om din far.
Føler med deg i sorgen ♥
Skjønner godt at du har valgt denne kalenderen i ditt tilbakeblikk på fjordåret. Den må ha gledet både deg og din far, deg som giver og han som mottaker av en hjemmelaget gave, fylt med varme og gode ord, i en tung tid.
Det er en aldeles nydelig kalender du har laget!! Jeg var innom hovedinnlegget ditt og så på alle bildene. Så fantastisk flotte detaljer og nydelig dekorert !! Kjenner jeg blir rørt over tanken bak kalenderen, og jeg er glad for at du rakk å gi den til han.

Tusen takk for at du ville dele ditt tilbakeblikk og tankene dine rundt kalendere, med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

Klem og varme tanker til deg ♥

Astrid - DT

Karen Elise sa...

For en fantastisk flott favoritt du har trukket fram! Jeg forstår godt at du har valgt akkurat denne, både fordi den er kjempeflott, og på grunn av de følelsene som er knyttet til. Takk for at du deler med oss i NSHK!
:) Karen Elise

Kreativelena sa...

Utrolig trist og lese at din far er borte.Sender deg masse varme tanker. Kalenderen er jo da et veldig godt minne, og jeg er glad på dine vegne for at du rakk og gi ham en slik flott gave. Takk for at du deler dette med oss i Nordsalten Hobbyklubb.