søndag 5. februar 2012

Lampe

Lampe til å ha elekrisk te-lys i :)

For lenge siden så jeg noe tilsvarene en kveld jeg satt å surfet på nettet, men jeg hadde ikke noe annet enn et valgt bilde på netthinnen da jeg bestemte meg for å lage min egen lampe...Etter litt målinger og klippinger kom jeg fram til min egen mal...Og her er resultatet :)


Basen er i bazzill. Her har jeg brukt Pion Design sine ark...igjen..knis..Brukt spellbinders til å stanse ut vinduer slik at lyset syntes bedre. Nå har jeg tatt bilder i dagslys, å da syntes ikke noe te-lys ;)Pyntet med en bord i toppen som også er fra Pion Design, blonden nederst er fra min favorittbutikk på senteret...og er også en favoritt blonde ;)
Festet en snor oppunder lyskoppen, satt på perle nederst for at det skal være som det er på lamper ;)Annen vinkel. Har brukt hjertene jeg stanset ut til pynt på lampa..Ønsket ikke å pynte den bort. Sommerfugler fra MS. Brukt hvit vellum i mellom bazzill og pynteark slik at lyset syntes bedre.Et nærbilde  :) Pyntet med sløyfe og rose (på andre siden) på hjertene.


Lampefoten er forterket med ekstra arklag, for å gjøre den stødigere. Pyntet med blomster og swirl fra cherry lynn.Fra en annen vinkel, blomster fra woc og kort og godt.Fra den siden hvor hjertet har fått en rose på seg :)

Deltar med denne i:
Nordsalten-hobbyklubb # 47 - hjerter

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Ha en fortsatt fin søndag.

Klem

5 kommentarer:

Sylvia sa...

WOW! DEN var lekker!
Du må finne flere konkurranser å delta i,, denne var lekker og til stor inspirasjon! :-)

WencheP sa...

Herlighet for en vakker dekorasjon. Har aldri sett noe lignende. Rett og slett et fantastisk prosjekt. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

-Wenche

Gunn`s Kort sa...

WOW, så flott kreasjon:)
Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.
Klem Gunn

Anita sa...

Denne er såååå utrolig lekker! :) Og jeg er såååå glad du nå har lagt ut mal på den snuppa... :)

Marlene sa...

Kjempe lekker lampe! :)

Ha en fin dag.