mandag 9. april 2012

Dilletreff

Dilletreff for scrappe gale jenter :) Vi starter fredag 2. november kl 19.00 og avslutter treffet søndag 4. november klokken 17.00 i Nordkisa. Denne gangen er treffet flyttet noen meter...Til Stensby Stadion, rett i nærheten av der vi var sist ;) Bindende påmelding med svarfrist 15. oktober 2012. Pris - kommer tilbake til det etter hvert.
Det vil bli servert kveldsmat på fredag, frokost lørdag og søndag. Lett lunsj lørdag og søndag. Lørdag kveld bestiller vi mat samlet fra Toms`s Matbar i Kisa. Kaffe og te vil stå tilgjengelig på kjøkkenet hele tiden. Det er kjøleskap der hvor dere kan oppbevare drikke, mat og annet dere måtte ønske å ha med. Vi vil sette opp ett bord hvor dere kan selge, kjøpe stempler og alt mulig annet stæsj.


Viktig å ha med seg: Liggeunderlag, sovepose, pute(hvis man ønsker å overnatte), stolpute, bordlampe, skjøteledning, matte, noe mer å tygge på og drikke.

Det vil bli holdt to kurs; ett lørdag og ett søndag. Marianne og Gunn holder kurs som sist. Det vil koste ca 100 kr pr. kurs. Materialene må man holde selv.


Det blir litt utfordringer fra oss også. Litt overraskelser blir det også underveis :) Det er butikk og et gatekjøkken rett nede i gata. Denne gangen har vi ordnet med lokaler slik at vi har eget kursrom. Dusj og toaletter i kjelleren :) 


Veibeskrivelse kommer litt senere. Innbetaling skjer til Gunn. Håper dere kan komme og ha det hyggelig sammen med oss med scrapping, masse prat, latter og kos :)


Kontonr. fåes ved henvendelse til: gode_fe@hotmail.com – Dilletreff (gruppe på FB).


Det blir nå 3 gangen vi arrangerer Dilletreff!! Første gangen var ikke mange, men det fristet til gjentagelse. Etter gang nr 2 fikk vi så mange positive tilbakemeldinger at vi hev oss i planlegging av treff nr 3 ;))

Ønsker du en helt fylt med scrappeglede, hyggelige damer og mye moro – ja, da er det bare å melde seg på ;) Håper vi sees.

Mer info vil komme etter hvert:) Dette er bare for at du/dere må holde av helgen ;)

Ingen kommentarer: