onsdag 2. april 2014

Luftballong

Nå kommer et innlegg med mange bilder...., prøver å få frem alle sidene av luftballongen :)
Min sønn skal konfirmeres denne våren/sommeren, dvs at de fleste av hans kamerater også skal konfirmeres. Og min sønn ga klar beskjed om at hans beste venner skulle ha spesielle kort. Så da har jeg holdt på siden jul med forskjellige prosjekter, og her er det første av dem. En luftballong i steam punk stil.
 
Jeg har rotet dypt i ark dunken og funnet frem noen gamle papirer som jeg syntes passet her. For å si det slik ble ikke ballongen slik jeg hadde først sett for meg. Jeg har klippet til 5 biter som er limt sammen her til selve ballongen. Arkene er påført glimmer mist, hvit maling, distress cracke Paint og jeg har hentet frem embossing utstyret igjen.

 
Før jeg embosset så limte jeg på litt skiver, tannhjul både i metall og stanset ut. De fikk litt maling på seg før jeg hadde på embossing. Vimpelen er festet med ståltråd ned i ballongen. (har rettet den opp litt) Tekststempel fra K&G og en hodeskalle jeg hadde liggende. Kantene er svertet og påført glitter samt glimmer mist. Trekule på toppen som er malt.


 
Banner dies om er stemplet med tekst fra K&G. Påført crackle Paint og glitter.
 

 
Jeg har også brukt stensil for å lage noen svake møstre her, de røde dottene. Jeg har brukt så mye rart som jeg sjeldent bruker. Føler at jeg ikke er noe god i denne sjangeren, men en gang må man vel bare prøve...Bare det at det ene tar det andre og vips så satt jeg i den "kline" haugen :D

 
Tekststempel fra K&G, denne teksten passer så utrolig godt til mottakeren av dette kortet. Jeg har prøvd å lage kort som passer litt til hver enkelt. Skal gjenspeile personligheten litte granne..Ikke helt enkelt, men samtidig så liker jeg slike utfordringer.
 

 
Kurven er brettet i stiv kartong. Hatt på møsterpapir både på utsiden og innsiden. men det på utsiden syntes nok ikke like godt, for det ble malt først. Så startet jeg med klinet mitt igjen. Her har jeg brukt tannhjul i metall og fra en dies. Påført masse embossing og glitter.
 

 
Også hatt på noen glitter halvperler jeg fant. Kurven er festet til ballongen med tynne ståltrådpinner (blomsterpinner). Festet med tape og lim på innsiden. Tåler ikke all verdens håndtering, men regner med at denne blir stående rolig.

 
Pengene festet til ballongen når kortet overleveres. Samt jeg lager et lite pergament hvor vi skriver en personlig hilsen på.

 
Hele ballongen :)Sett under ett må jeg si meg fornøyd med ballongen, til tross for mye klin og søl og en stil jeg ikke mester godt. Men øvelse gjør mester, moro var det!!
 
 
Jeg legger ballongen inn i følgende utfordringer:
 
Craftingforallseasons #74 - Dies and punches
Pictureandscrap #73 - Konfirmasjon, Bryllup eller Baby
Craftyourpassionchallenges #207 - Shaped Cards or anything but square
Paper-craftingjourney # Anything goes
 
Tusen takk for at du tittet innom meg. Ønsker deg en strålende dag.
Klem


9 kommentarer:

bestevenn sa...

Morsom og personlig hilsen til en konfirmant. Tusen takk for at du deltar hos Card and Scrap.

Crafts-by-Alison.blogspot.com sa...

Wow stunning project I am sure your son's friends will love this. Thank you for joining us this fortnight over at Crafting For All Seasons, Good Luck and we hope to see you again soon. Alison xx

Lynn (aka Lynnpenguin) sa...

What a great creation...love the details of it. It's sure to be well received.

Thanks for playing along with us this week at Craft Your Passion. Good luck.

Lynn, CYP DT

Dawn Lancaster sa...

What a super project!
Thanks for playing at Crafting For All Seasons in our Dies & Punches challenge this time!
Good luck
Hugs
Dawn xx

kanda sa...

This is just such an amazing creation. Thanks for joining us at the PCJ challenge xx

Bonnie Irvine sa...

This is so cool! Your son's friend will be amazed with all of the fun details.What a fabulous keepsake! Thanks for joining our Shaped Cards/Anything But Square challenge at Craft Your Passion. I hope we see you again soon.

Papierkram sa...

Der Ballon ist super!Die Papiere u.s.w. gefallen mir ganz toll.
Liebe Grüße Beate

Papierkram sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sannekreativ sa...

Sikke en sjov og personlig hilsen til konfirmanden.
Tak for at du er med på udfordringen hos Card and scrap.
DT Sanne