torsdag 1. januar 2015

Topp 10 2014

Nå har jeg tittet gjennom mine innlegg gjennom 2014. Ikke enkelt å velge 10, men her er listen min. I 2014 laget jeg veldig mye 3D. Det var liksom året for bretting. Det har nok en sammenheng med at min sønn ble konfirmert og jeg ønsket å gi hans nærmeste venner et spesielt kort/minne den dagen.
 
 
 
Nr 1 på lista er julekalenderen jeg laget til min pappa. Jeg ble veldig fornøyd med den og jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på den. Samt han ble strålende fornøyd.
 
 
Vanskelig å velge mellom 2 nesten like cameraer, men valget falt på det jeg laget for bestemor og bestefar til min sønn`s konfirmasjon.

 
Jeg vant en GD plass hos Vintage Utfordring, der skulle det lages en eske. Så da måtte jeg gruble litt slik at jeg klarte å komme opp med noe "nytt". Det ble litt slitt en bryllups eske i hesteskoform.

 
Et retro camera igjen...men i en annen form. Det ble to av denne i 2014 og, så valget falt på den siste jeg laget. En bestilling til en konfirmant.
 
Konfirmasjonkortet til min sønn fra meg. Stappet av hint og personlige assosiasjoner. Mye jobb med denne bilen, men koste meg!

 
Nok et konfirmasjonskort. Her har jeg utfordret meg selv med klin og søl. Ikke noe jeg gjør mye, men er veldig fornøyd med sluttresultatet.


 
Del av et gavesett. Hadde så fantastisk hjelp til konfirmasjonen, så damene der fortjente heder og ære.

 
Bursdagskort - Postkasse laget til min mamma. Noe nytt, og det var morsomt.

 
Mokkabønner i forkledning. Noen ganger er det enkle det beste.


 
Sist, men ikke minst. Pokal m/kort formet som en champagne flaske. Også et konfirmasjonskort.
 
Dette var min liste. Litt tilfeldig med valgene. Men jeg har brynet meg, klødd meg i hodet, klint og sølt underveis. Men det er jo slik det skal være!!
 
Legger min Topp 10 2014 liste inn hos:
Scrappelyst #Topp 10 utfordring
 
~ Ha en strålende dag ~
Klem
 
 
 3 kommentarer:

Hege sa...

Så mange lekre prosjekter.
Er imponert over kreativiteten din og alle bretteprosjektene.

Tusen takk for at du deltar med din Topp 10 liste hos Scrappelyst.

Hege.

Ann Kristin sa...

Oi, her var det mange stilige kreasjoner! Det retrokameraet er knallkult! Gleder meg til å se hva du tryller frem i 2015! Takk for at du delte listen din hos Scrappelyst! :)

Katrine Bråten sa...

En liste full av kreative og imponerende prosjekter. Jeg faller helt for disse kameraene du har laget - de har skikkelig wow-faktor! Du er kjempedyktig! Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst med listen din :)

Katrine